Welkom

Onderwijs in Nederland is goed geregeld. Ook in Almere. De Almeerse Scholen Groep staat voor onderwijskwaliteit voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar. Daarbij is het belangrijk dat het aanbod divers is. Want ieder kind is anders en leert en ontwikkelt op een andere manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij uw kind de basis- of middelbare school bieden die bij hem of haar past. 

De Almeerse Scholen Groep is het onderwijsbestuur van 50 basisscholen en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Deze scholen werken nauw met elkaar samen. De Almeerse Scholen Groep is veruit het grootste onderwijsbestuur in Almere en de grootste werkgever van Flevoland. Op onze website kunt u lezen hoe wij georganiseerd zijn, wat onze taken zijn en welke scholen onder ons bestuur vallen.

Transitie
2013 was voor de Almeerse Scholen Groep een jaar van transitie. Door alle medewerkers is met grote inzet gewerkt aan de verbetering van de onderwijskwaliteit, met als resultaat een kleiner aantal zwakke scholen en optimalisatie en borging van die kwaliteit.

Wilt u meer lezen hierover? Lees ons jaarverslag van 2013.


 

 

 

 Nieuws